Companiile care au peste 150 de utilizatori de Microsoft Office si mai ales Microsoft Outlook folosesc activ procesele de business pentru imbunatatirea activitatilor recurente. RiverRaft, ca solutie de Business Process Management pentru Outlook ajuta la identificarea unor noi procese de business statice si la gestionarea proceselor de business dinamice. Pentru managerii obsinuiti sa foloseasca Outlook Task Management pentru managementul activitatii, folosirea RiverRaft aduce un plus de claritate si transparenta, precum si trasabilitatea taskurilor delegate.

Rapoartele RiverRaft ofera o imagine clara asupra motivelor intarzierilor, asupra productivitatii angajatilor, asupra modalitatii de realizare a activitatii, precum si asupra resurselor implicate pentru aceasta. Activitatea de task management devine usor de gestionat, iar procesele de business sunt organizate si modelate usor direct din Outlook.

De asemenea, pentru imbunatatirea proceselor de business RiverRaft poate fi customizat pentru a modela si gestiona procese de business statice, consultantii CS Vision putand sa va acompanieze in modelarea unor fluxuri de procese de business care sa duca la scaderea costurilor si la cresterea eficientei.

In cazul companiilor cu peste 150 de utilizatori de Outlook 2007 sau Outlook 2010, folosirea RiverRaft aduce un beneficiu real in cazul in care:

  • Folosesc deja sau doresc un sistem de Document Management, cum ar fi spre exemplu Microsoft SharePoint
  • Folosesc deja sau doresc un sistem de Time Management
  • Folosesc e-mailul pentru delegare, clientul de mail fiind Microsoft Outlook 2007 sau Microsoft Outlook 2010. De asemenea, folosesc Outlook Task Management si doresc in plus trasabilitatea sarcinilor delegate si rapoarte referitoare la activitate
  • Au proceduri pe care doresc sa le modeleze intr-un flux de activitati sau doresc sa implementeze proceduri de rezolvare a situatiilor repetitive pentru eficientizarea activitatii. Implementarea RiverRaft ca solutie de Outlook Business Process Management duce la identificarea usoara a proceselor de business si la usurinta modelarii acestora.
  • Doresc sa obtina un workflow automatizat si eficient al proceselor de business, realizat pe masura nevoilor

Pentru a vedea care sunt beneficiile utilizarii RiverRaft, vizitati pagina de descriere a produsului: http://riverraft.ro/riverraft/.

De asemenea, pentru a vedea o demonstratie live, folositi formularul din dreapta paginii.