In companiile mici si mijlocii, predomina procesele de business dinamice, adica acele procese de business in care evaluarea resurselor necesare de timp, oameni si bani pentru incheierea lor cu succes nu sunt usor de prevazut.
Pentru acest tip de companii RiverRaft ofera instrumentele necesare pentru managementul activitatii si pentru task management, facand urmarirea eficientei si a productivitatii angajatilor sa fie mult mai usoara.
Companiile care folosesc cu succes RiverRaft pentru gestionarea activitatii zilnice, organizata prin procese de business sau prin task-uri, sunt companii cu 20-150 de utilizatori de Outlook 2007 sau Outlook 2010 care:

  • Doresc cresterea productivitatii si o colaborare intra si intre departamente usor de urmarit
  • Folosesc e-mailul pentru delegare, iar delegarea o fac prin taskuri, fara sa foloseasca o aplicatie de task management
  • Au proceduri pe care doresc sa le modeleze intr-un flux de activitati sau doresc sa implementeze proceduri de rezolvare a situatiilor repetitive pentru eficientizarea activitatii
  • Doresc sa obtina rapid un workflow automatizat si eficient

Pentru a vedea cum functioneaza RiverRaft pentru organizarea unei licitatii in cadrul unei companii mici sau mijlocii, vizitati pagina de Case Study (http://riverraft.ro/demo/case_study/). Exemplul organizarii unei licitatii este foarte bun pentru a arata cat de usor este de folosit RiverRaft pentru organizarea proceselor de business dinamice si folosirea lui ca aplicatie de task management integrata in Outlook. Taskurile delegate in cadrul procesului sunt transparente pentru toata lumea, managementul timpului se realizeaza cu aceeasi solutie, managementul de proiect este transparent pentru toti si colaborarea pe documente este usor de obtinut.

Folosirea RiverRaft pentru imbunatatirea Outlook task management aduce companiilor cu pana in 150 de utilizatori beneficiul transparentei si claritatii activitatii, atat managementul superior cat si angajatii obtinand claritate in activitatea de zi cu zi.