CS Vision a fost infiintata in octombrie 2002 de catre Razvan Bagiu, absolvent al facultatii de matematica din Bucuresti. Compania are 2 linii de business, dezvoltarea de solutii software si productia de terminale si aplicatii interactive.

Divizia software  a fost initiata pentru a oferi companiilor si institutiilor din cadrul administratiei publice solutii pentru eficientizarea activitatii, propunand solutii de gestionare a proceselor de business, de Document Management de CRM si ERP, pentru o interactiune cat mai eficienta atat cu proprii colaboratori cat si cu clientii.

Din anul 2002 pana in prezent specialistii CS Vision au realizat numeroase proiecte de realizare de software la cerere, focusul principal fiind managementul activitatii cu ajutorul unor solutii software complexe. Solutiile implementate sunt de la sisteme de Document Management, integrate in fluxul de activitati al companiilor si institutiilor, pana la portaluri complexe avand la baza Sharepoint, sisteme software de task management, implementarea de solutii de business process management (BPM) s. a.

Alaturi de solutii pentru departamentele de achizitii si urmarire investitii, pentru urbanism, pentru parc auto si stare civila, pentru managementul calitatii sau pentru cel de resurse umane, specialistii CS Vision au dezvoltat avand la baza platformele Microsoft si aplicatii unitare pentru gestionarea unei institutii.

Produsele din portofoliul CS Vision sunt:
- RiverRaft, solutia de task management integrata in Microsoft Outlook 2007 si 2010,
- Media Plan
– solutie pentru gestionarea activitatii unei agentii de media
- AdVision
- solutie de Digital Signage
- Secure Browser – solutie de Kiosk browsing


Divizia de signalistica interactiva, TomTouch (www.tomtouch.ro), are o experienta de peste 6 ani in producerea de hardware interactiv, fiind specializata in sisteme complexe de signalistica interactiva. TomTouch este produs in Romania si are un portofoliu de peste 30 de clienti, printre care se numara nume importante precum BCR, Rompetrol, Pepsi, Audi, Muzeul Taranului Roman s.a.

Compania este Gold Partner Microsoft cu competente in Enterprise Content Management, avand de asemenea, referinte si parteneriate solide in implementarea de solutii de Business Process Management. Este de asemenea acreditata ISO 9001, ISO 14001 si ISO 27001.

CS Vision a primit in 2008 una dintre cele mai importante distinctii de pe piata locala, aplicatia pentru managementul institutiilor publice fiind nominalizata ca solutia anului de catre Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP), compania avand la momentul respectiv printre cele mai multe implementari si customizari de Sharepoint in administratia publica locala.

In acest moment compania are peste 25 de angajati ce isi desfasoara activitarea in Bucuresti si Brasov, unde detine si o hala proprie de productie pentru terminale interactive precum infochioscuri, suprafete multitouch s.a.

Daca te intereseaza o pozitie in cadrul companiei, viziteaza pagina noastra de cariere.

Pentru informatii referitoare la celelalte produse si la proiectele pe care le putem face impreuna, vizitati pagina de contact.