• Procesele dinamice de lucru sunt structurate direct din Outlook prin RiverRaft Outlook BPM
  • Taskurile delegate prin e-mail sunt urmarite simplu si eficient prin RiverRaft Outlook BPM
  • Banii sunt mai simplu de economisit delegand eficient prin RiverRaft Outlook BPM
  • Echipa este mai productiva cand delegi eficient prin RiverRaft Outlook BPM
  • Obiectivele sunt indeplinite la timp cand task-urile sunt structurate clar prin RiverRaft Outlook BPM
  • Colaborarea eficienta apare toate documentele sunt in acelasi loc, prin RiverRaft Outlook BPM

Cauta in aceasta sectiune

RiverRaft Outlook BPM Demo - Case Study

Film de prezentare

RiverRaft este un instrument de managementul activitatii care ajuta managerii sa urmareasca rezultatele taskurilor delegate.

Activitatea este organizata direct din Outlook in procese si taskuri, sti in orice moment cine sunt responsabilii reali ai unui task iar rapoartele de activitate ofera o imagine clara asupra rezultatelor fiecarui angajat la sfarsit de luna.

Vezi mai jos cum functioneaza RiverRaft Outlook BPM din filmul de prezentare (7 min, 9 sec) si din descriere.Cum functioneaza RiverRaft?

Pentru a descrie cat mai simplu modalitatea de functionare, am luat un exemplu:

Intentionati sa participati la o licitatie.
Aveti toate datele necesare si doriti sa va puneti oamenii la treaba asa ca deschideti Outlook-ul si din meniul RiR generati un proces nou cu numele licitatiei care va intereseaza.


Atasati toata documentatia necesara si va exprimati in scris dorinta de a participa.


Desemnati ca supervizori persoanele cheie pentru acest tip de activitate: tehnic, financiar, vanzari, etc.
Atat dumneavostra cat si supervizorii procesului puteti acum deschide task-uri, puteti, deci, da dispozitii online. Fiecare latura a procedurilor de adunare si completare a documentatiei va fi astfel acoperita.Orice task alocat trebuie confirmat, asumat. De asemenea, pentru taskurile alocate se pot cere estimari de timp, costuri si materiale necesare, sau se pot impune limite clare de timp, dead-line-uri.

Fiecare persoana care a primit un task poate creea la randul lui subtask-uri, utilizand competentele specifice ale colegilor.


Documentele rezultate in urma indeplinirii taskurilor vor putea fi vizualizate si modificate, intreaga echipa formata ca urmare a procesului dinamic realizat avand acces permanent la cea mai noua varianta a lor. Colaborarea pe documente se face astfel mult mai usor, iar procesul de business se modeleaza simplu si usor.


Toata evolutia acestui proces este vizibila prin
deschiderea unui singur e-mail.


Astfel aveti o evidenta clara a incarcarii cu taskuri pe fiecare angajat, a desfasurarii activitatii, a deadline-urilor depasite si a motivelor pentru care s-a solicitat prelungirea termenului.

Stiti in orice moment cand si cum  - cu ce rezultate - au fost finalizate procesele alocate angajatilor. De asemenea, RiverRaft genereaza rapoarte detaliate care informeaza asupra gradului de indeplinire a taskurilor per angajat, a intarzierilor, a calitatii livrabilelor pentru fiecare task.

RiverRaft este, deci, un instrument util si usor de utilizat, ideal pentru managementul activitatii si controlul firmei dumneavoastra.

Avand o interfata prietenoasa si fiind toate datele intr-un singur loc, RiverRaft va ajuta sa economisiti timpul pierdut in cautarea informatiilor, banii cheltuiti prin gestionarea defectuoasa a resurselor umane si va ajuta sa structurati activitatea in mod eficient.

Procedura de implementare este foarte usoara, cerintele de sistem sunt minime, la fel ca si timpul necesar pentru utilizarea efectiva a solutiei, iar politica de licentiere este permisiva pentru a putea obtine un management al activitatii eficient si o productivitate crescuta a angajatilor cu eforturi minime.

Afla mai multe

despre subiectele discutate in aceasta pagina

Nume*
E-mail*
Telefon*
 
Genereaza alt cod
Cod de verificare*