• Procesele dinamice de lucru sunt structurate direct din Outlook prin RiverRaft Outlook BPM
  • Taskurile delegate prin e-mail sunt urmarite simplu si eficient prin RiverRaft Outlook BPM
  • Banii sunt mai simplu de economisit delegand eficient prin RiverRaft Outlook BPM
  • Echipa este mai productiva cand delegi eficient prin RiverRaft Outlook BPM
  • Obiectivele sunt indeplinite la timp cand task-urile sunt structurate clar prin RiverRaft Outlook BPM
  • Colaborarea eficienta apare toate documentele sunt in acelasi loc, prin RiverRaft Outlook BPM

RiverRaft Outlook BPM

RiverRaft Outlook BPM este cel mai usor de folosit instrument de managementul activitatii

Aceasta deoarece ofera instrumentele necesare pentru a urmari intreaga activitate a companiei fara niciun efort, de a gestiona proiectele tuturor echipelor intr-un mod transparent. Procesele de business dinamice, adica acele activitati nerepetitive, sunt modelate natural, iar toata comunicarea este pastrata, impreuna cu documentele reiesite din proiect, intr-un singur loc.

Avantajele unui management eficient al activitatii

- Managerii controleaza mult mai usor rezultatele taskurilor delegate
- Angajatii stiu si vad in orice moment ce au de facut
- Taskurile sunt indeplinite la timp, iar din aplicatia de task management se pot obtine rapoarte de productivitate
- Evaluarea personalului si urmarirea performantelor se face fara efort
- Obiectivele de business sunt mai usor de planificat si de indeplinitCa solutie de organizare a proceselor de business, ofera solutii pentru o organizare eficienta, pentru o urmarire eficienta a indeplinirii obiectivelor in timp real, pentru o organizare eficienta, pentru task management s.a

Afla mai jos care sunt beneficiile pe care le aduce companiilor care il folosesc:
Este integrat in Outlook

Este integrat in Outlook

Timpul de familiarizare cu RiverRaft este astfel minim, deoarece este o solutie de business process management si task management integrata in MS Outlook 2007 si MS Outlook 2010.
Toate functionalitatile RiverRaft apar intr-un folder care arata ca orice alt folder MS Outlook 2007/2010 cu care esti deja obisnuit. Principiile de comunicare sunt aceleasi ca la e-mail, beneficiind in plus de organizarea eficienta a proceselor de business astfel incat rezultatele echipei sa fie mult mai usor de obtinut.

Timpul de implementare si de training este minim deoarece toti utilizatorii sunt familiarizati cu folosirea e-mailului, cerintele tehnice nu ridica nicio problema, iar politica de licentiere este foarte flexibila, astfel incat se poate intra in productie in mai putin de o saptamana.
Urmaresti intr-o structura arborescenta fluxul de activitati

Urmaresti intr-o structura arborescenta fluxul de activitati

In interfata RiverRaft Outlook BPM (Business Process Management) fiecare activitate delegata se transmite ca un proces de business. Managerii si angajatii deopotriva pot genera procese, iar pentru rezolvarea unui proces se pot genera taskuri si subtaskuri de catre toti cei implicati in realizarea lui. Se realizeaza astfel o structura arborescenta, usor de urmarit, fata de o aplicatie de task management obisnuita, in care fiecare task delegat este usor de identificat. Starea fiecarui task delegat este vizibila imediat prin intermediul unor semne conventionale rapid de recunoscut.

Pentru obtinerea rezultatelor asteptate RiverRaft Outlook BPM ofera managerilor care deleaga posibilitatea de a urmari direct din Outlook 2007 sau Outlook 2010, intr-o structura arborescenta, tot traseul activitatilor. Managerul stie in orice moment care sunt persoanele implicate in rezolvarea procesului de business. Astfel fluxul de activitati este clar atat pentru manager cat si pentru angajati, iar daca ceva nu functioneaza, este vizibil clar unde se intampla acest lucru.
Face usoara asumarea unui task delegat

Face usoara asumarea unui task delegat

Un task delegat are intotdeauna prin RiverRaft Outlook Business Process Management un destinatar care isi asuma realizarea activitatii. In momentul in care se intarzie asumarea unui task delegat acest lucru este vizibil, eliminandu-se astfel una din sursele principale ale intarzierilor: "comunicarea nefunctionala"
Taskurile de indeplinit au termen limita

Taskurile de indeplinit au termen limita

Fiecare task delegat de manager are, prin RiverRaft Outlook Business Process Management, un termen limita clar, stabilit de comun acord cu angajatul.  In momentul crearii unui proces de business sau a delegarii unui task managerul cere responsabilului de task o estimare a termenului de realizare, responsabilul de task avand posibilitatea sa isi programeze activitatile in functie de programul avut. Termenul limita ajuta in activitatea de task management prin cresterea controlululi asupra deadline-urilor si a vizibilitatii asupra intarzierilor.
Calitatea livrabilelor este certificata de un revizor final

Calitatea livrabilelor este certificata de un revizor final

Pentru a se considera dus la bun sfarsit un task sau un proces de business, calitatea este una din cele mai importante variabile. RiverRaft Outlook Business Process Management ofera managerului posibilitatea de a certifica personal indeplinirea unui task sau de a alege un specialist ca revizor final in cazul in care nu e de competenta lui. O astfel de functionalitate integrata intr-o solutie de task management creste atentia acordata rezultatelor obtinute si scade timpul in care se duce la bun sfarsit un proces. Creste astfel calitatea livrabilelor iar taskurile ale caror livrabile sunt indoielnice raman in lucru, iar procesele de business dinamice sunt rezolvate mai rapid.
Ofera rapoarte de activitate

Ofera rapoarte de activitate

Prin RiverRaft Outlook Business Process Management ai la indemana o soluție de raportare a activitatilor, astfel incat sa ai in orice moment o imagine corecta asupra proceselor si taskurilor incheiate, amanate sau eventual abandonate si asupra modurilor de solutionare. Procesele de business create in RiverRaft Outlook BPM si taskurile asociate ofera statistici cu privire la managementul timpului (time management), la managementul echipei (team management) si la managementul activitatii ca tot.
Functioneaza si pe telefonul mobil

Functioneaza si pe telefonul mobil

Prin telefonul mobil ai, in acelasi timp cu mailurile din Outlook 2007/2010, si actualizari pentru taskurile delegate prin RiverRaft. Activitatea este astfel clara, usor de urmarit si usor de organizat, iar procesele de business se modeleaza natural, pe baza raspunsurilor primite rapid, chiar si cand nu esti la birou. Task managementul devine o activitate la care esti intotdeauna conectat, putand controla oricand rezultatele taskurilor delegate.
Functioneaza offline

Functioneaza offline

Chiar fara o conexiune la Internet, taskurile delegate sunt vizibile, impreuna cu toate informatiile si documentele, la fel ca si in cazul e-mailului. Procesele si taskurile realizate offline se sicronizeaza in momentul in care apare conexiunea, facilitand un task management posibil de imbunatatit permanent. Procesele de business create offline sunt primite de angajati in momentul accesarii unei surse de internet.

Afla mai multe

despre subiectele discutate in aceasta pagina

Nume*
E-mail*
Telefon*
 
Genereaza alt cod
Cod de verificare*