• Procesele dinamice de lucru sunt structurate direct din Outlook prin RiverRaft Outlook BPM
  • Taskurile delegate prin e-mail sunt urmarite simplu si eficient prin RiverRaft Outlook BPM
  • Banii sunt mai simplu de economisit delegand eficient prin RiverRaft Outlook BPM
  • Echipa este mai productiva cand delegi eficient prin RiverRaft Outlook BPM
  • Obiectivele sunt indeplinite la timp cand task-urile sunt structurate clar prin RiverRaft Outlook BPM
  • Colaborarea eficienta apare toate documentele sunt in acelasi loc, prin RiverRaft Outlook BPM

RiverRaft Outlook BPM - Solutii

Business Process Management - Educare organizationala

Procesele de business, adica activitatile care duc la indeplinirea obiectivelor, sunt coordonate usor folosind RiverRaft Outlook BPM. Resursele interne sunt folosite eficient iar modelarea fluxurilor de lucru in cazul proceselor dinamice, acele procese ad-hoc in care nu se stie de la inceput care sunt resursele necesare pentru indeplinirea obiectivului, sunt urmarite prin simpla vizualizare a procesului creat.

Managementul Activitatii - Organizare eficienta

Activitatea in business inseamna bani. Un management al activitatii eficient ofera metodele pentru reducerea costurilor pentru indeplinirea obiectivelor si pentru satisfacerea nevoilor clientilor. Cand activitatea este organizata eficient cu RiverRaft Outlook BPM, evaluarea personalului si urmarirea performantelor se face fara efort iar echipa este motivata de rezultatele obtinute in urma indeplinirii obiectivelor.

Managementul Timpului - Economisire de timp

Si timpul inseamna bani. RiverRaft Outlook BPM ajuta la econimisirea timpului prin concentrarea informatiilor importante in panoul de bord si in fiecare proces creat, mentinand focusul asupra indeplinirii obiectivelor. RiverRaft se poate integra cu metodologii si solutii consacrate de Time Management.

Managementul Echipei Urmarire eficienta a indeplinirii obiectivelor

Pentru coordonarea unei echipe spre realizarea unor procese de business RiverRaft pune la dispozitie o platforma unde schimbul de informatii si comunicarea se pot face simplu si direct. Respectarea termenelor asumate, implicarea si calitatea livrabilelor sunt usor de urmarit, prin simpla accesare a folderului RiverRaft din MS Outlook 2007 sau MS Outlook 2010.

Colaborare Centralizarea documentelor intr-un singur loc

Documentele care trebuie create, modificate sau pe baza carora se creaza alte documente sunt disponibile in folderul RiverRaft din Outlook tuturor celor care colaboreaza pentru realizarea unui proces de business, a unui task sau a unui subtask. Modificarile se propaga imediat catre cei implicati și sunt disponibile si offline.

Afla mai multe

despre subiectele discutate in aceasta pagina

Nume*
E-mail*
Telefon*
 
Genereaza alt cod
Cod de verificare*